I.L. Stjørdals-Blink - Turn

I.L. Stjørdals-Blink - Turn

Ledige plasser

Postet av I.L. Stjørdals-Blink - Turn den 28. Aug 2019

På 1. og 2. trinn gutter har vi fortsatt noen ledige plasser. Meld dere på her:  https://docs.google.com/…/1SAE35smAxfy6vEtWUCtHCFYqy5l…/edit

Lykke til! :) 
Til alle som søkte om plass til årets turnsesong 2019/2020

Postet av I.L. Stjørdals-Blink - Turn den 24. Aug 2019

Da er trekking av ledige plasser for 1. trinn t.o.m ungdomspartiet gjort. Resultatet av dette er sendt på e-post til alle. Når det gjelder førskolepartiet vil melding komme en av de første dagene (vennligst vær tålmodig).

Vi kommer ikke til å gå ut med hvilken plass noen har på trekningslista. Men vær trygg, vi beholder den slik at vi kan gi nye tilbud etter den om noen takker nei eller slutter.

Beklager til dere som ikke fikk plass.

Det er gitt en ganske kort frist for å melde seg inn i medlemssystemet. Den må overholdes om plassen skal beholdes. Om noen ikke vil ha plassen er det fint om dere sender oss en e-post.

Kort tid etter registrering i medlemssystemet vil dere motta faktura på treningsavgift på e-post. Om noen har problemer med å betale den innen forfall, vennligst ta kontakt. Betales ikke treningsavgiften vil dere miste plassen. Turnere som ikke er medlemmer i IL Stjørdals-Blink må meldes inn via minidrett.

 

Velkommen til ny sesong!

 Påmelding til turn 2019

Postet av I.L. Stjørdals-Blink - Turn den 6. Aug 2019

Vi er nå klare til å ta imot nye turnere, og vi gleder oss!

Her er fremgangsmåten for å melde interesse:

  1. Plassene fordeles etter loddtrekning. Du må melde din interesse innen oppgitt frist for å få plass. 
  2. Alle som melder interesse får en e-post i ettertid uavhengig av utfall av trekningen.
  3. Vi har ennå ikke full oversikt over hvor mange ledige plasser vi har på de ulike partiene. Dette fordi de som var med oss sist sesong har noen dager til på seg til å melde fra om de fortsetter.
  4. Vi har ingen venteliste, men beholder resultatet fra trekningen slik at ledige plasser kan fordeles.
  5. Hvis barnet ditt får plass må treningsavgift betales innen forfall.
  6. Alle turnere MÅ være medlem i IL Stjørdals-Blink. Dette er veldig viktig for at turneren skal være forsikret, og for at vi i Turngruppa skal få inntektene våre fra hovedlaget. 

 

TRENINGSTIDER

SKJEMA

 

Påmeldingsfristen er ONSDAG 21. august kl. 21.00. 

 

Lykke til! Påmelding 2019

Postet av I.L. Stjørdals-Blink - Turn den 4. Jul 2019

Å gå på turn handler om å ha det gøy, om å oppleve mestring og fellesskap gjennom idrettsglede. Vi opplever at turngruppa vår er populær og at mange ønsker å starte på turn, noe vi er stolte og ydmyke over. Klubben bærer preg av hurtig vekst og vi har derfor ikke mulighet til å ta i mot alle som ønsker å melde seg inn. På sikt håper vi at vi får mere halltid og større kapasitet, slik at vi kan tilby flest mulig plass hos oss. 

Ønsker du at ditt barn skal få muligheten til å begynne på turn, må du først registrere interesse via en påmeldingslink som vi legger ut på hjemmesidene våre rundt skolestart. Når påmeldingsfristen er utløpt vil alle påmeldte få svar om de har kommet inn eller ikke. 

Fortsatt god sommer og lykke til med påmeldingen :) 

Mvh, 

Styret i Stjørdals-Blink Turn
Levert av IdrettenOnline