Oppstart barmark og sykkeltrening

Postet av I.L. Stjørdals-Blink - Alpint den 23. Apr 2018

Barmarkssesongen har startet, vi kjører barmarkstrening på tirsdager og sykkeltrening på søndager.

Alpinåret går mot slutten og det betyr at fokus skiftes fra skitrening til barmarkstrening. Vi starter barmarkssesongen med innetrening (pga dårlig værvarsel) i hallen på Stokkan Ungdomsskole tirsdag 24. april kl 17:00 - 18:00.

Tirsdagtreningene frem til sommerferien er planlagt som utetrening med forskjellige aktiviteter. Ved dårlig vær trekker vi inn i gymsalen på Stokkan Ungdomsskole. Ta med klær og sko til innetrening, i tilfelle været tvinger oss inn under tak. For hvilke aktiviteter som er planlagt på den enkelte tirsdag se Påmelding aktivitet og kjøring

Torsdagtreningene nå er avsluttet.

I mai måned starter vi en prøveordning med sykkeltrening på søndager. Blir dette populært forlenger vi aktiviteten frem til sommerferien. Sykkeltreningen vil bli lagt opp som turer hvor vi forsøker å få litt variasjon i syklingen; asfalt, grus, sti, skog. Dette er utmerket trening for kondisjon, balanse, koordinasjon og styrke. 

Sykkeltreningene vil bli ledet av en av våre trenere, men for at dette skal bli velykket er vi avhengig av at noen foreldre er med. Foreldredeltakelsen er nødvendig for å ta seg av "strekk i feltet", uhell og andre eventuelle problemer som oppstår underveis. Vi ser for oss at minimum to foreldre bør være med på turene. Vi håper foreldrene ser dette som en fin mulighet til en trimtur sammen barn og unge i alpingruppa.

Treningstidene blir som følger:

TidspunktAktivitetOppmøte
Tirsdager 17:00-18:30BarmarkStokkan Ungdomsskole
Søndager (foreløpig, mai måned) 11:00-13:00SykkelStokkan Ungdomsskole

Utstyr til barmarkstrening vil være; joggesko, uteklær, rulleskøyter m/beskyttelseutstyr, klær og sko for innetrening.

Trenerne ber om at dere bruker Påmelding aktivitet og kjøring når dere planlegger å delta. Dette gjelder både for barmark på tirsdager og for sykkeltrening på søndager.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.