Gode prestasjoner på årets Zeekit LÅMØ Midt

Postet av Hans Kristian Langsetmo den 18. Mar 2024

Årets Zeekit LÅMØ Midt ble arrangert i Levanger denne helgen. Som forventet ble det tøff konkurranse for våre åtte deltakere, men utøverne gjorde likevel en høyst respektabel innsats. Arina Amundsen gjorde det som forventet best av våre utøvere med bronse på 400 m fri, sølv på 100 m butterfly, sølv på 200 m bryst, bronse på 200 m rygg og sølv på 200 m individuell medley. Sammenlagt holdt det til en fin tredje plass i jenter 2011-klassen. Resultatet holdt også til en fin 28. plass når man tar hele Norge under ett. Det vil med andre ord si at hun er kvalifisert for årets Årsklassemesterskap som arrangeres i Kristiansund fra 24.mai til 26.mai. Vi gratulerer så mye Arina og ønsker deg lykke til på stevnet!

Årets største overraskelse stod imidlertid Lillian Gran Fløan for da hun svømte inn til tiden 5.55,81 på 400 m fri og forbedret sin personlige rekord med hele 57,34 sekunder. Det holdt riktig nok kun til en femte plass i jenter 2011-klassen, men det var likevel en stor prestasjon.

Det ble dessverre ikke noen medaljer på våre øvrige utøvere som var Ida Stokke Skulbørstad, Leo Stokke Skulbørstad, Anna Torsdotter Wang Røkke, Herleif Amdahl, Magnus Langsetmo og Aiden Johannes Thomaz. Alle gjorde likevel en meget god innsats og tok mange personlige rekorder.

Foran fra venstre: Magnus Langsetmo, Arina Amundsen, Lillian Gran Fløan og Anna Torsdotter Wang Røkke.

Bak fra venstre: Ida Stokke Skulbørstad, Leo Stokke Skulbørstad, Aiden Johannes Thomaz, Herleif Amdahl og Betine Solli (trener).


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.